Nederlandse Gebruikersgroep Splunk

Wij voegen daad bij het woord!
Op donderdag 13 oktober jongstleden heeft de allereerste Nederlandse gebruikersgroep Splunk plaatsgevonden (niet te verwarren met de Splunk User Group Overheid). Onze klant Exact in Delft is gastheer geweest van de allereerste gebruikersbijeenkomst.

Samen met de heer Wilco Noordermeer, kandidaat voorzitter van de gebruikersgroep, streven wij naar een voortzetting van dit initiatief. Een initiatief waarin plaats is voor kennisoverdracht én ontwikkeling van onderlinge contacten in ongedwongen sfeer. Daarom is het slechts een kwestie van tijd dat de tweede editie georganiseerd gaat worden.

Waarom?
Een Nederlandse gebruikersgroep voor Splunk bestond nog niet. Vandaar ook dat het initiatief om een gebruikersgroep op te richten met enthousiasme is ontvangen.

De gebruikersgroep is primair voor en door gebruikers zelf. SMT faciliteert slechts. Omdat SMT gelooft in de meerwaarde van onderlinge contacten, brengt zij gebruikers graag bij elkaar om kennis, inzichten en het netwerk te vergroten.

Wij zijn erg benieuwd naar de mening van gebruikers wanneer het gaat om de opzet en inhoud van de Nederlandse Gebruikersgroep. Klik hier voor het invullen van een korte vragenlijst (max. 3 minuten).  


Meld je nu direct aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Of stuur een e-mail naar levey.vandervoort@smtware.com voor meer informatie. Zorg dat je de uitnodiging voor de tweede editie niet mist!


Blijf op de hoogte van de workshops en al onze andere events!

Ik meld mij aan voor de SMT-Nieuwsbrief
Bedrijfsnaam: *
Voor- en achternaam: *
Email: *
Vragen/opmerkingen:

Meer Events:
Splunk Workshop
Speciaal voor de beginnende en orienterende gebruikers van Splunk, organiseren we met regelmaat een gratis Splunk workshop.
Lees verder >>
Security Workshop
Verkrijg antwoord op al uw security vragen in relatie tot SOC, SIEM en Splunk Enterprise Security tijdens de interactieve security workshop sessie van mnemonic en SMT
Lees verder >>
Splunk IT Service Intelligence workshop
Meer functionaliteiten op het gebied van inzicht en overzicht in Splunk met ITSI. Lees hier meer over de gratis workshop!
Lees verder >>
Splunk User Group Nederlandse Overheid
Na de grote interesse in voorgaande edities organiseren de gebruikers opnieuw een Splunk User-group meeting speciaal voor Nederlandse overheid. Ditmaal op 24 maart a.s.
Lees verder >>