Security Workshop

Security vereist bescherming voor het geen wat er nù bestaat en voor het anticiperen op het onbekende. Door het snel veranderende security landschap behoeven ondernemingen een security platform dat volledig inzicht biedt. Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen, tijdens een ochtend die volledig in het teken staat van security. Vandaar dat wij u uitnodigen om op 2 maart 2017 voor een security workshop, die wij geven in samenwerking met onze partner Mnemonic.

Agenda:
09:30 – Inloop met koffie en thee
10:00 – Start van de Security workshop
12:00 – Lunch
12:30 – Mogelijkheid tot napraten en vragen stellen

“Heeft mijn bedrijf een SOC nodig? Moet ik dit zelf inrichten of juist gebruik maken van managed services?”. Mnemonic zal meerdere mogelijkheden presenteren over hoe een SOC in te richten is. In-house? Outsourced? Of toch Hybrid? We geven geen voorgekauwde antwoorden, u bepaalt zelf welke optie het beste aansluit bij uw bedrijf.

Ongeacht de keuze, uw Security Analisten hebben een flinke gereedschapskist met middelen nodig om notable events aan te pakken. Hiervoor zal SMT een interactieve demo geven van Enterprise Security, de SIEM oplossing van Splunk.

Wie is Mnemonic

mnemonicOnze Noorse partner mnemonic is een van de grootste security service providers in Europa. Met hun 24×7 SOC diensten en Argus Managed Defence Platform helpen ze organisaties om geavanceerde bedreigingen en cyberaanvallen het hoofd te bieden.

Registratie

We nodigen u van harte uit om aan de workshop deel te nemen. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Ook voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunt u deze uiteraard gebruiken. 


Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Events:
Splunk Workshop
Speciaal voor de beginnende en orienterende gebruikers van Splunk, organiseren we met regelmaat een gratis Splunk workshop.
Lees verder >>
Splunk IT Service Intelligence workshop
Meer functionaliteiten op het gebied van inzicht en overzicht in Splunk met ITSI. Lees hier meer over de gratis workshop!
Lees verder >>
Splunk User Group Dutch Government
Na de grote interesse in voorgaande edities organiseren de gebruikers opnieuw een Splunk User-group meeting speciaal voor Nederlandse overheid. Ditmaal op 24 maart a.s.
Lees verder >>
Nederlandse Gebruikersgroep Splunk
Voor gebruikers door gebruikers. Samen streven we naar een agenda waarin plaats is voor kennisoverdracht én ontwikkeling van onderlinge contacten in ongedwongen sfeer.
Lees verder >>