Splunk IT Service Intelligence workshop

TrainingWil je end-to-end inzicht in bedrijfskritische IT-systemen en tegelijkertijd operationele processen kunnen verbeteren? Wil je daarnaast zakelijke- en IT-activiteiten monitoren op basis van statistieken en indicatoren, passend bij de strategische doelstellingen van de organisatie?

De workshop Splunk IT Service Intelligence (ITSI) helpt inzicht te geven in deze specifieke vraagstukken.

Wat is de meerwaarde van Splunk ITSI?

 • Overzicht en monitoring
  Splunk IT Service Intelligence is een next generation monitoring en analytics oplossing. Door middel van ITSI krijg je (nieuwe) inzichten in de status en gezondheid van de IT-systemen.
  Je monitort daarnaast zakelijke- en IT-activiteiten op basis van statistieken en indicatoren afgestemd op de strategische doelstellingen van de organisatie.
 • Analyse
  Consolideer gegevens uit diverse technologieën en bronnen voor een multi-dimensionale analyse.
  Voorkom met ITSI ook kosten door valse meldingen direct te signaleren en trends te begrijpen. Gebruik daarnaast machine learning om afwijkingen op de normale werking van de bedrijfsprocessen en IT-systemen vroegtijdig te herkennen.

Meer informatie over ITSI? Klik hier voor onze blog daarover.

De workshop
De workshop wordt gegeven door een gecertificeerde SMT Splunk specialist. In een interactieve introductie, leer je wat Splunk ITSI voor jouw organisatie zou kunnen betekenen. De workshop duurt van 10.00u tot 13.00u en is inclusief lunch. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

De eerste workshops voor 2017 zijn al gepland:

 • Donderdag 20 april (SMT Zoetermeer)
 • Vrijdag 21 april (SMT Zaventem)
 • Vrijdag 2 juni (SMT Zoetermeer)


Workshop datum: 20 apr (NL)21 apr (BE)2 jun (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Events:
Splunk Workshop
Speciaal voor de beginnende en orienterende gebruikers van Splunk, organiseren we met regelmaat een gratis Splunk workshop.
Lees verder >>
Security Workshop
Verkrijg antwoord op al uw security vragen in relatie tot SOC, SIEM en Splunk Enterprise Security tijdens de interactieve security workshop sessie van mnemonic en SMT
Lees verder >>
Splunk User Group Nederlandse Overheid
Na de grote interesse in voorgaande edities organiseren de gebruikers opnieuw een Splunk User-group meeting speciaal voor Nederlandse overheid. Ditmaal op 24 maart a.s.
Lees verder >>
Nederlandse Gebruikersgroep Splunk
Voor gebruikers door gebruikers. Samen streven we naar een agenda waarin plaats is voor kennisoverdracht én ontwikkeling van onderlinge contacten in ongedwongen sfeer.
Lees verder >>