Splunk User Group Dutch Government

Na de eerdere bijzonder geslaagde User-group bijeenkomsten bij de Gemeente Den Haag, de Auditdienst Rijk, het KNMI en Ministerie van Economische Zaken – DICTU, zijn we verheugd te kunnen melden dat Rijkswaterstaat heeft aangeboden de volgende meeting op 24 maart 2017 te hosten in Utrecht.

De agenda voor deze dag is als volgt:
09:30 – 10.00 Ontvangst
10.00 – 10.15  Kick-off
10.15 – 11.45  Use Cases
12.00 – 12.30  Whats new, Splunk license update
12.30 – 13.15  Lunch
13.30 – 15.15  Technische breakout sessie
13.30 – 15.15  Strategische breakout sessie (CISO’s)
15.30 – 15.45  Afsluiting
15.45 – Einde  Borrel

Het doel van de User-group is het onderling delen van kennis, ervaringen en toepassingen van Splunk. De User-group (meeting) heeft zowel een technisch als strategisch karakter en is bestemd voor:

  • Technisch specialisten, consultants en architecten binnen de overheid die kennis van- en ervaring met Splunk hebben.
  • Overheidsorganisaties die serieus geïnteresseerd zijn in Splunk en willen weten hoe collega-organisaties dit toepassen en hebben aangepakt.
  • CISO’s binnen de overheid, die vaardigheden en kennis beschikken in zowel de ontwikkeling als de uitvoering van een information security management strategie.

Gedurende de ochtendsessie komen ondermeer RWS en SVB aan het woord. Het middagprogramma bestaat uit twee breakout sessies, een technische- en strategische sessie. 

De rol van SMT is overigens een puur faciliterende. We ondersteunen in de initiatie en organisatie van de meeting. De gedachte is dat het een meeting is: voor gebruikers, door gebruikers.

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het onderstaande registratieformulier. Mocht je ideeën, vragen of behoefte hebben aan aanvullende informatie, dan vernemen we dat eveneens graag. Natuurlijk zijn je collega’s van harte welkom! Spreid het woord, zeg het voort. 


Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Events:
Splunk Workshop
Speciaal voor de beginnende en orienterende gebruikers van Splunk, organiseren we met regelmaat een gratis Splunk workshop.
Lees verder >>
Security Workshop
Verkrijg antwoord op al uw security vragen in relatie tot SOC, SIEM en Splunk Enterprise Security tijdens de interactieve security workshop sessie van mnemonic en SMT
Lees verder >>
Splunk IT Service Intelligence workshop
Meer functionaliteiten op het gebied van inzicht en overzicht in Splunk met ITSI. Lees hier meer over de gratis workshop!
Lees verder >>
Nederlandse Gebruikersgroep Splunk
Voor gebruikers door gebruikers. Samen streven we naar een agenda waarin plaats is voor kennisoverdracht én ontwikkeling van onderlinge contacten in ongedwongen sfeer.
Lees verder >>