Splunk Workshop

Splunk authorized training providerBeginnen met Splunk is eenvoudig: download het gratis, installeer het binnen een paar minuten en laat Splunk voor u werken. En dan? Voor een snel en succesvol vervolg zijn ook bij Splunk tijd, kennis en focus nodig. Wat wilt u precies bereiken? En hoe doet u dit met Splunk? Heeft u de resources en tijd om dit rustig uit te zoeken? En vindt u het wiel niet onnodig opnieuw uit?

SMT OfficeOm u hiermee op weg te helpen, organiseren we met regelmaat een gratis Splunk workshop. U krijgt een drie uur durende hands-on introductie door een gecertificeerde Splunk trainer, waarin onder andere de web interface, searches, visualisatie/dashboards en een aantal belangrijke tips en tricks aan de orde komen. Verder is het een interactieve sessie, waarin u terecht kunt met al uw vragen over Splunk.

In drie uur krijgt u een goede inhoudelijke basisindruk van Splunk en wat het voor u kan betekenen. U legt hiermee een eerste basis voor een succesvol vervolgtraject binnen uw organisatie.

Praktische details

  • Voor wie: Beginnende en oriënterende Splunk gebruikers
  • Wanneer: De workshop begint om 10:00 uur en eindigt met een lunch
    • 21 april 2017 – Nederland: SMT kantoor in Zoetermeer
    • 28 april 2017 – België: SMT Kantoor Zaventem
    • 19 mei 2017 – Nederland: SMT kantoor in Zoetermeer
  • Kosten: Deelname is gratis.
  • Bijzonderheden: Indien u wilt deelnemen aan de praktijkopdrachten, verzoeken we u een laptop mee te nemen.

Aanmelden

U kunt zich voor de Splunk workshop aanmelden via het onderstaande contactformulier:


Workshop datum: 21 apr. (NL)28 apr. (BE)19 mei. (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Events:
Security Workshop
Verkrijg antwoord op al uw security vragen in relatie tot SOC, SIEM en Splunk Enterprise Security tijdens de interactieve security workshop sessie van mnemonic en SMT
Lees verder >>
Splunk IT Service Intelligence workshop
Meer functionaliteiten op het gebied van inzicht en overzicht in Splunk met ITSI. Lees hier meer over de gratis workshop!
Lees verder >>
Splunk User Group Nederlandse Overheid
Na de grote interesse in voorgaande edities organiseren de gebruikers opnieuw een Splunk User-group meeting speciaal voor Nederlandse overheid. Ditmaal op 24 maart a.s.
Lees verder >>
Nederlandse Gebruikersgroep Splunk
Voor gebruikers door gebruikers. Samen streven we naar een agenda waarin plaats is voor kennisoverdracht én ontwikkeling van onderlinge contacten in ongedwongen sfeer.
Lees verder >>