3 Apr

Mnemonic Security Report 2016

mnemonicTijdens de Security Workshop van januari jl. heeft SMT haar partnerschap met Mnemonic gepresenteerd. Er is toen ook het Mnemonic Security Report 2015 uitgedeeld met de mededeling dat het 2016 Report niet lang meer op zich zou laten wachten. Inmiddels hebben we de eerste dozen hiervan ontvangen en willen we je graag de gelegenheid bieden hier je voordeel mee te doen.

Mnemonic Security Report

Mnemonic schrijft jaarlijks een verslag over de bewegingen in de wereldwijde IT Cyber Security sector. Dagelijks analyseert Mnemonic’s eigen Argus Security Platform meer dan 3 miljard events en meer dan 100 security experts houden zich bezig met incident response, risk assessment, code reviews en security audits. Al deze informatie komt één keer per jaar samen in Mnemonic’s Security Report.

Mnemonic Security Report 2016

Omdat Mnemonic zelf haar Security Report financiert bevat het verslag geen enkele vorm van advertenties of andere reclame en zijn de artikelen de eerlijke mening van de auteurs. Je hoeft dus niet bang te zijn voor ‘vendor-bias’.

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen. Ook al was je niet aanwezig bij de Security Workshop eerder dit jaar, beveiliging is een zaak voor ons allemaal en je kunt er niet genoeg over weten. Heb je het Mnemonic Security Report 2015 met veel interesse gelezen en/of wil je direct de nieuwste versie hebben? Download het Mnemonic Security Report dan hier of neem even contact met ons op voor de gedrukte versie.

Geplaatst door Lex Crielaars op 03/04/2016, 12:13 0 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*