Creating Splunk Knowledge Objects

Splunk authorized training providerDeze training is bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor- of betrokken zijn in de creatie van Splunk knowledge objects. Deelnemers leren welke verschillende knowledge objects er zijn en deze zelf te maken middels begeleide praktijkopdrachten.  Zie de Creating Splunk Knowledge Objects datasheet voor meer informatie.

De prijs voor deze tweedaagse training is € 950,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Vereiste trainingen

  • Using Splunk
  • Searching & Reporting with Splunk

Trainingsdata

De Creating Splunk Knowledge Objects training organiseren we de komende periode klassikaal op:

  • 14-15 juni – Zoetermeer, Nederland

Registratie

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om te registreren, een offerte aan te vragen of indien u vragen over deze of andere Splunk trainingen heeft. 


Trainingsdatum: 14-15 jun. (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Services:
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>