Splunk Data en System Administration

Splunk authorized training providerDeze driedaagse training bestaat uit de Splunk Data Administration en de Splunk System Administration training. Gedurende de training leren deelnemers Splunk optimaal te configureren en te beheren.

Tijdens het Data Administration-deel leren deelnemers data te koppelen aan Splunk. Vervolgens wordt tijdens het System Administration-deel aandacht besteed aan het beheren van een Splunk enterprise omgeving. Onderwerpen die daarin aan de orde komen, zijn de license manager, indexers en search heads en het configureren, managen en monitoren van Splunk.

De prijs voor deze gecombineerde training bedraagt € 2.375,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Vereiste trainingen

  • Using Splunk
  • De Searching & Reporting en Creating Splunk Knowledge Objects trainingen worden sterk aanbevolen.

Trainingsdata

Deze driedaagse Splunk training organiseren we de komende periode klassikaal op de volgende data:

  • 29-31 maart – Zaventem, België
  • 5-7 april – Zoetermeer, Nederland
  • 9-11 mei – Zoetermeer, Nederland
  • 14-16 juni – Zoetermeer, Nederland

Registratie

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om u aan te melden, een offerte aan te vragen of voor eventuele vragen die u over deze training mocht hebben.


Trainingsdatum: 29-31 mrt. (BE)5-7 apr. (NL)9-11 mei (NL)14-16 jun. (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Services:
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>