Splunk System en Data Administration

Splunk authorized training providerDeze driedaagse training bestaat uit de Splunk System Administration en de Splunk Data Administration training. Gedurende deze gecombineerde Splunk Administration training leren deelnemers Splunk optimaal te configureren en te beheren.

Tijdens het System Administration-deel wordt aandacht besteed aan het beheren van een Splunk enterprise omgeving. Onderwerpen die daarin aan de orde komen, zijn de license manager, indexers en search heads en het configureren, managen en monitoren van Splunk. Vervolgens leren deelnemers in het Data Administration-deel hoe data te koppelen aan Splunk.

De prijs voor deze gecombineerde Splunk Administration training bedraagt € 2.375,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Vereiste trainingen

  • Splunk Fundamentals 1 (of de eerdere Using Splunk training)
  • Splunk Fundamentals 2 (of eerdere combinatie van Searching & Reporting with Splunk en Creating Splunk Knowledge Objects) wordt sterk aanbevolen.

Trainingsdata

Deze Splunk training organiseren we de komende periode klassikaal op de volgende data:

  • 13-15 september – Zoetermeer, Nederland
  • 25-27 oktober – Zaventem, België

Registratie

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om u aan te melden, een offerte aan te vragen of voor eventuele vragen die u over deze training mocht hebben.


Trainingsdatum: 13-15 sep. (NL)18-20 okt. (BE)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Fundamentals 1: Heb ik reeds afgerondVolg ik via eLearningInteresse om klassikaal te volgen
Opmerkingen:

Meer Services:
SMT Splunk Healthcheck
Laat uw IT infrastructuur evalueren door onze ervaren technische consultants en weet zeker dat uw Splunk omgeving altijd op topniveau presteert en klaar is voor de toekomst.
Lees verder >>
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>