Splunk Cluster Administration

De Cluster Administration training is bestemd voor gevorderde Splunk beheerders. Deelnemers leren Splunk te implementeren en beheren in een cluster omgeving. De training omvat de installatie en configuratie, het beheer, en de oplossing van problemen in Splunk clusteromgevingen. Zie de Splunk Cluster Administration datasheet voor meer informatie.

De prijs voor deze tweedaagse training is € 1.425,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Vereiste trainingen

  • Splunk Fundamentals 1 en 2 (of de eerdere combinatie van Using Splunk, Searching & Reporting with Splunk en Creating Splunk Knowledge Objects)
  • Splunk System en Data Administration
  • Architecting & Deploying Splunk wordt sterk aanbevolen.

Trainingsdata

De eerstvolgende Splunk Cluster Administration training organiseren we op:

  • 11-12 oktober – Zoetermeer, Nederland

Registratie

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om u aan te melden, een offerte aan te vragen of in het geval u vragen over deze of andere Splunk trainingen heeft. 


Trainingsdatum: 11-12 okt. 2017 (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Services:
SMT Splunk Healthcheck
Laat uw IT infrastructuur evalueren door onze ervaren technische consultants en weet zeker dat uw Splunk omgeving altijd op topniveau presteert en klaar is voor de toekomst.
Lees verder >>
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>