Splunk Fundamentals 1

Splunk authorized training providerDe Splunk Fundamentals 1 training is de vervanger van de voormalige Using Splunk en een klein gedeelte van de Searching & Reporting with Splunk training. Deelnemers leren de basisvaardigheden in Splunk, waaronder het zoeken, navigeren en het creëren van alerts en eenvoudige rapporten. Deze training bevelen we aan voor iedereen die Splunk gebruikt en is een vereiste voor alle vervolgtrainingen.

Zie de Fundamentals 1 datasheet voor meer informatie.

Trainingsmogelijkheden

De Splunk Fundamentals 1 training is gratis via eLearning te volgen. U kunt zich daarvoor aanmelden op de Splunk website.

Volgt u de training liever klassikaal of bij u op locatie, dan kan SMT dat uiteraard voor u verzorgen. We organiseren deze (betaalde) trainingsvarianten op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen. Mocht u daarin geïnteresseerd zijn, dan kunt u daarvoor gebruik maken van het onderstaande contactformulier.


Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Interesse in: klassikale training bij SMTgroepstraining op locatieanders
Opmerkingen:

Meer Services:
SMT Splunk Healthcheck
Laat uw IT infrastructuur evalueren door onze ervaren technische consultants en weet zeker dat uw Splunk omgeving altijd op topniveau presteert en klaar is voor de toekomst.
Lees verder >>
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>