Splunk Fundamentals 2

Splunk authorized training providerDe Splunk Fundamentals 2 training is de vervanger van de Searching & Reporting with Splunk en Creating Splunk Knowledge Objects training.

Dit vervolg op de Fundamentals 1 training gaat dieper in op de zoekopdrachten, rapportages en Knowledge Objects in Splunk. Scenario-based voorbeelden en hands-on praktijkopdrachten stellen deelnemers na deze training in staat om krachtige zoekopdrachten, rapporten en grafieken te maken. Deze training is aanbevolen voor iedereen die Splunk gebruikt en een vereiste voor alle vervolgtrainingen. Zie de Splunk Fundamentals 2 datasheet voor meer informatie

De prijs voor deze driedaagse training is € 1.900,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Vereiste

Afronding van de Splunk Fundamentals 1 training is een vereiste voor deelname. De Fundamentals 1 training is bij Splunk gratis via eLearning te volgen. Volgt u de training liever klassikaal of bij u op locatie, dan kan SMT dat voor u verzorgen. Mocht u daar interesse in hebben, dan vernemen we dat uiteraard graag. U kunt hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken.

Trainingsdata

De Splunk Fundamentals 2 training organiseren we de komende periode klassikaal op de volgende data:

  • 6 t/m 8 september – Zoetermeer, Nederland
  • 4 t/m 6 oktober – Zoetermeer, Nederland
  • 11 t/m 13 oktober – Zaventem, België
  • 7 t/m 9 november – Zoetermeer, Nederland

Registratie

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om u aan te melden, een offerte aan te vragen of voor eventuele vragen die u over deze training mocht hebben.


Trainingsdatum: 6-8 sep. (NL)4-6 okt. (NL)11-13 okt. (BE)7-9 nov. (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Fundamentals 1: Heb ik reeds afgerondVolg ik via eLearningInteresse om klassikaal te volgen
Opmerkingen:

Meer Services:
SMT Splunk Healthcheck
Laat uw IT infrastructuur evalueren door onze ervaren technische consultants en weet zeker dat uw Splunk omgeving altijd op topniveau presteert en klaar is voor de toekomst.
Lees verder >>
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>