Using Splunk

Splunk authorized training providerDe Using Splunk training leert deelnemers te zoeken, navigeren, taggen, alerts te creëren en eenvoudige rapporten te maken met Splunk. De training is aanbevolen voor iedereen in uw organisatie die werkt met IT-data, zoals helpdesk medewerkers, systeembeheerders en ontwikkelaars. Zie de Using Splunk datasheet voor meer informatie.

De prijs voor deze halfdaagse training is € 475,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Trainingsdata

De Using Splunk training organiseren we de komende periode klassikaal op de volgende datum:

  • 12 juni – Zoetermeer, Nederland

Registratie

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om u aan te melden, een offerte aan te vragen of in het geval u vragen over deze of andere Splunk trainingen heeft. 


Trainingsdatum: 12 juni (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Services:
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>