Using Splunk Enterprise Security

Splunk authorized training providerTijdens de Using Splunk App for Enterprise Security training leren deelnemers hoe de Enterprise Security dashboards, formulieren en workflow gebruikt moeten worden om beveiligingsproblemen te identificeren, de oorzaak te achterhalen en op te lossen. Zie de Using Splunk Enterprise Security datasheet voor meer informatie.

De prijs voor deze eendaagse training is € 1.425,00 (excl. BTW) per deelnemer.

Vereiste trainingen

  • Using Splunk
  • Searching & Reporting with Splunk
  • Creating Splunk Knowledge Objects

Trainingsdata

De eerstvolgende Using Splunk Enterprise Security trainingen organiseren we op:

  • 21 juni – Zoetermeer, Nederland
  • 22 november – Zoetermeer, Nederland

Registratie

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om u aan te melden, een offerte aan te vragen of in het geval u vragen over deze of andere Splunk trainingen heeft. 


Trainingsdatum: 21 jun. (NL)22 nov. (NL)
Bedrijfsnaam:
Voor- en achternaam:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Meer Services:
Splunk Training
Haal het maximale uit uw Splunk software investering met onze geaccrediteerde Splunk trainingen en ontwikkel u snel tot een super-user of advanced administrator.
Lees verder >>
SMT Get Started with Splunk Service
We helpen uw organisatie concreet op weg met Splunk en leggen een uitstekende basis voor een succesvol vervolgtraject door u of uw medewerkers.
Lees verder >>
Splunk Server
We kunnen een volledig werkende Splunk appliance bij u op locatie leveren. U hoeft daarbij geen server(s) te regelen en kunt direct aan de slag met Splunk.
Lees verder >>
Support Services
SMT Support Services ontzorgen uw organisatie en leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van uw (functioneel) beheer.
Lees verder >>
SMT Get Started with BIR/BIG
Voor klanten binnen de overheid heeft SMT een “Get Started with BIR/BIG” service ontwikkeld. Hierin richten wij log management in volgens artikel 10 van de BIR/G.
Lees verder >>