26 Oct

Mantelovereenkomst ITGilde & SMT

Het Zoetermeerse bedrijf SMT (Simple Management Technologies) blijft groeien. Nederland ontdekt de kracht van SMT en Splunk. De aanvragen voor de inzet van strategische projecten blijven toenemen. Van een gebrek aan kennis is geen sprake in de uitvoering van deze projecten. Mankracht had SMT nodig en vond deze in een exclusieve samenwerking met ITGilde.

img_1088Twee partijen die een sterke focus hebben op gezonde groei, weten elkaars krachten te bundelen tot een unieke exclusieve samenwerking. Waarbij de kracht van ITGilde verscholen ligt in de organisatie van 80 IT-specialisten. Door die verscholen kracht te bundelen met de Splunk expertise van SMT is een uiterst sterke doorontwikkeling realiseerbaar. De Splunk expertise van SMT komt voort uit de jarenlange ervaring in implementatie en training. SMT is de klant van dienst, door de kennis van de ITGilde specialisten te verrijken met de (Splunk) kennis van SMT.
SMT en ITGilde delen de gezamenlijke visie waarbij geselecteerd wordt op kwaliteit en professionaliteit. De samenwerking heeft een complementerende werking en dwingt de twee partijen het beste uit elkaar te halen.

“ITGilde en SMT samen sterker, beter en slimmer in het Splunk spectrum! ITGilde heeft 80 senior Unix/Linux Freelancers gebundeld in ITGilde Coöperatie. SMT heeft door de samenwerking met ITGilde via 1 loket toegang tot 80 IT professionals. Zo kan SMT op een efficiënte en flexibele manier snel opschalen bij schaarste aan krachten.”, vertelt Pieter Izeboud, partner oprichter van de ITGilde. “Voor ITGilde professionals biedt het de kans om hun kennis en netwerk te verbreden. Daarnaast is de deelneming aan interessante afwisselende opdrachten waarschijnlijker”, licht Izeboud toe. “Wij gaan een mooie samenwerking tegemoet waarin wij elkaar versterken.”

Met ingang van oktober 2016 zal de eerste groep  ITGilde specialisten intrede doen bij SMT. Met hun kennis en kunde voeden zij de kracht van het SMT team. Die extra kracht wordt benut door het veredelen van oplossing en resultaat bij de klant. Uitdagingen worden zo beter en slimmer vertaald naar kansen, met als resultaat samen sterker!  

Harry Kloosterman, CEO van SMT: “SMT bevindt zich in een fase van sterke groei met een continu stijgende vraag naar onze producten en dienstverlening. Mede vanwege onze kwaliteitsstandaard, is het daarbij niet altijd even eenvoudig gebleken om ons team in hetzelfde tempo te laten meegroeien. We zijn daarom erg verheugd met de overeengekomen exclusieve samenwerking met ITGilde. De samenwerking met- en inzet van haar technische specialisten stelt ons in staat om op een kwalitatief goede, tijdige en flexibele wijze invulling te geven aan klantprojecten, waarbij we verwachten dat hun complementaire kennis en kunde daarin van meerwaarde zal zijn voor alle betrokkenen”.

Geplaatst door Levey van der Voort op 26/10/2016, 11:51 0 reacties
Labels: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*