15 Mar

Experimenteer, test en onderzoek met Splunk

PERSONAL USE DEV/TEST SOFTWARE LICENSE
Graag willen wij u attenderen op het bestaan van de Developers License. Splunk biedt de Developers License aan zodat gebruikers kosteloos kunnen experimenteren met Splunk. Deze kans blijkt vaak onbenut te zijn. Wist u dat iedere Splunk gebruiker de mogelijkheid heeft om zo’n Developers License te gebruiken? In deze update vertellen wij u er graag meer over.

WAT IS EEN PERSONAL USE DEV/TEST SOFTWARE LICENSE?
Splunk klanten bezitten de mogelijkheid om een personalized Dev/Test license te verkrijgen. Het programma stelt de individuele gebruikers binnen een organisatie in staat te experimenteren met nieuwe databronnen. Daarnaast is het een middel om andere binnen de organisatie de kans te bieden om Splunk zelf uit te proberen in een afgebakende omgeving.

HOE WERKT HET?
Iedere Splunk klant (met een betaalde licentie) kan zich registeren met een Splunk.com account en de personalized license downloaden. Mocht u nog niet beschikken over een account dan kunt u die bij het aanvragen van de licentie direct aanmaken.

  • Hoeveel data kan ik indexeren? Indexeer dagelijks tot 50GB
  • Meer dan één licentie nodig? Geen probleem. Je kan binnen de organisatie op elk gewenst moment meerdere individuele licenties actief hebben.
  • Een Dev / Test licentie nodig voor langer dan 6 maanden? Je kan de licentie nog eens verlengen voor 6 maanden en blijven experimenteren met Splunk.
  • Wat zijn de restricties? Dev / Test-licenties zijn bedoeld voor een aparte test of development omgeving. Ze mogen niet in productie gebruikt worden. Zie de FAQ pagina voor alle details en spelregels.

Kortom: experimenteer, test en onderzoek!

U kunt eenvoudig een licentie aanvragen via deze link.

Geplaatst door Levey van der Voort op 15/03/2017, 11:17 0 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*