Medewerker ICT

SMT is met spoed op zoek naar enthousiast, jong ICT-Talent

Er is veel vraag naar de diensten die SMT levert en daarom zoeken wij versterking. Jonge mensen die willen starten op de SMT Academy. Een start waarbij werken, goed verdienen en leren, hand in hand gaan.

De functie
Als medewerker ICT werk je bij de klant. Jij weet precies waar de gebruiker tegenaan loopt nu zij geconfronteerd worden met een nieuwe Splunk-omgeving. Daar ben je door de academie bij je start in opgeleid. Je biedt ondersteuning en helpt de gebruikers verder. Ondertussen leer je zelf volop. Je kennis over het product Splunk neemt toe en daarmee wordt je steeds competenter en waardevoller. De SMT Academy ondersteunt bij de start van je loopbaan en volgt  je in je verdere ontwikkeling. Vervolgopleidingen en trainingen zijn mogelijk.

Wat kun je bij SMT verwachten
Naast een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenverzekering, biedt SMT een uitdagende positie (met doorgroeimogelijkheden) binnen haar organisatie. De functie kent veel verantwoordelijkheid en SMT zal daarbij investeren in jouw opleiding voor de betreffende oplossingen.

  • Een prachtige startpositie op de markt
  • Salaris van ongeveer €2000,- per maand
  • Auto van de zaak
  • Apple laptop van de zaak
  • Apple telefoon van de zaak
  • Pensioenregeling
  • Studeren op kosten van de zaak

Wie we zoeken
Je voelt je thuis in de ICT. Nieuwe ontwikkelingen dagen jou uit, je wil leren en bijblijven. Je bent klantgericht en vriendelijk. Jij bent degene die de gebruiker wegwijs kan maken in Splunk en dat is een belangrijke taak. Je gaat voor kwaliteit en kunt nauwkeurig werken. Jij weet precies welke senior collega jou verder kan helpen als je het zelf even niet weet. Samenwerken is voor jou heel vanzelfsprekend.

Interesse?
Ben jij de geschikte kandidaat voor de uitbreiding van ons team? Solliciteer dan nu direct. Stuur je CV inclusief motivatie naar Tino Scherpenzeel, tino.scherpenzeel@smtware.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je altijd contact met ons opnemen.