30 Manieren om Splunk in te zetten binnen de Financiële Dienstverlening

De enige constante voor financiële instellingen is verandering. Regelgeving verandert voortdurend, net als de verwachtingen van klanten, concurrentie, security threats, geopolitieke trends of gewoon, technologie. Organisaties voor financiële dienstverlening ondervinden voortdurend hinder van deze ontwikkelingen.

Open banking vereist open API’s en “opent” een geheel nieuw scala aan operationele en security uitdagingen, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden om een ​​betere customer journey te realiseren. Naarmate het aanbod, de bijbehorende platforms en het aantal contactmomenten groeit, moeten bedrijven zich bewust zijn van de blootstelling aan security breaches of performance problemen die kunnen leiden tot impact op regelgeving, reputatie of financiële schade.

Financiële dienstverlening organisaties moeten bestaande data-analyse strategieën opnieuw uitvinden om te profiteren van de productinnovatie, risico optimalisatie, verbeterde klantervaring en verbeterde beveiligingsmentaliteit die alleen een real-time data-analyse platform kan bieden.

 

Download dit gratis e-boek om te leren:

  • Wat machinedata voor uw organisatie kan betekenen
  • Wat voor verbazingwekkende dingen sommige Splunk-klanten al doen
  • Welke specifieke pijnpunten in financiële dienstverlening Splunk kan helpen oplossen

 

 

Juni 2019