Boss of the NOC – Network & IT Operations

Maakt u deel uit van de selecte groep van beste specialisten op het gebied van IT operations? Wilt u uw kennis en ervaring testen in een team en het opnemen tegen andere experts? SMT organiseert samen met Splunk een Boss of the NOC event – hier wordt uw kennis en kunde op waarde getoetst.

Tijdens het event gebruikt u uw IT troubleshooting vaardigheden en gaat u de competitie aan met andere experts op dit vlak. U schrijft u in met een team van 3 deelnemers voor de beste kans om Boss of the NOC te worden!
Het event wordt door Splunk omschreven als: “a jeopardy-style capture the flag competition”.

Het event:

Deelnemers spelen een rol als IT Operations Specialist in een fictieve organisatie waar de afgelopen maand verschillende ernstige IT-incidenten hebben plaatsgevonden. U manoeuvreert uzelf door realistische data in Splunk Core, Splunk IT Service Intelligence en het internet. Dit alles in een race tegen de klok om het wie, waarom en hoe te identificeren van deze IT incidenten. U ontvangt een reeks met vragen vanuit verschillende disciplines. Hoe sneller u deze weet te beantwoorden hoe meer punten u scoort. Des te moeilijker de vraag, des te meer punten er te verdienen zijn.

Denk buiten de gebaande paden, wees praktisch en neem uw Splunk kennis en ervaring mee uit uw team van IT Operations Experts!

Schrijf u hieronder in per team van 3 deelnemers.

Datum: 24 april 2018
Tijd: 08:00 – 13:00
Locatie: Post Luxembourg, Luxemburg

Datum: 26 april 2018
Tijd: 08:00 – 13:00
Locatie: EUROCONTROL, Brussel, België