Cisco & Splunk Overdrive

Op woensdag 17 januari 2018 organiseert SMT, samen met Cisco, het Splunk Overdrive evenement. Een hands-on technische workshop waarin u de voordelen ontdekt van het Technology Partnership tussen Splunk en Cisco.

 

Door de kracht van machine data kunt u beslissingen nemen op basis van data in plaats van op gevoel. De benodigde tijd om incidenten te onderzoeken kan worden gereduceerd tot 90%.

Tijdens de workshop ontdekt u hoe Cisco Validated Designs voor Splunk de maximale performance halen uit uw UCS hardware terwijl tegelijkertijd de technology add-ons van Splunk direct data uit uw Cisco infrastructuur halen. Bovendien laten we u het gemak ervaren die de Splunk interface biedt in het maken van dashboards. Deze geven direct inzicht in uw Cisco infrastructuur én andere data.

Aan het einde van deze workshop heeft u een volledige installatie, deployment en dashboard buildup gedaan van Splunk op Cisco UCS dus neem uw laptop mee!

Neem deel aan deze praktische workshop om: 

  • Te beginnen met Splunk Enterprise, vanaf de installatie en het koppelen van data tot het uitvoeren van zoekopdrachten en het creëren van eenvoudige rapporten en dashboards.
  • Eerder voordelen te behalen met de standaard Splunk integraties voor diverse Cisco-producten en platformen.
  • Snellere en beter voorspelbare Splunk omgevingen te verkrijgen met een bewezen Cisco Validated Design en de nieuwste Cisco UCS servers.

Schrijf u vandaag hier in!

 

Wanneer:
Woensdag 17 januari 2018
Van 09:00 tot 15:15

 

Waar:
Cisco Hoofdkantoor
Haarlerbergpark
Haarlerbergweg 17-19
1101 CH Amsterdam

Agenda

09:00 Splunk Technisch Overzicht
09:45 LAB 1: Hands-on Splunk Enterprise
10:45 Pauze
11:00 Introductie Cisco UCS Data in Splunk
11:30 LAB 2: IT Troubleshooting met Splunk & Cisco UCS
12:15 Lunch
13:00 Cisco UCS Update
13:30 Cisco en Splunk: Better Together
14:00 Pauze
14:15 LAB3: probeer de DEMOs: CSS, TTI
15:00 Afsluiting en vragen