E-book: 7 stappen om maximaal rendement te halen uit AppDynamics APM

De wereld van applicatie-ontwikkeling en operations is complex. Application Performance Management (APM) is een essentiële oplossing om een deel van die complexiteit weg te nemen. Veel toonaangevende ondernemingen wereldwijd, hebben AppDynamics gekozen als hèt instrument voor Application Performance Management.

Dit e-book laat u zien waarom APM van cruciaal belang is voor het succes van uw bedrijf, en hoe u AppDynamics APM kunt maximaliseren om business performance en klantervaring succesvol te verbeteren.

 

Waarom APM?

Momenteel gebruiken bedrijven APM om app performance en klantervaringen aan bedrijfsresultaten te koppelen.
APM volgt het gedrag van componenten, zoals fysieke hardware, virtuele machines waar applicaties op staan, JVM voor de uitvoering van de applicatieomgeving, webcontainers, bijbehorende databases, caches, externe webservices en de code waarop de applicatie zelf draait. APM biedt ook gedetailleerd inzicht in de ervaring van de eindgebruiker, zodat u inzicht krijgt in de kwaliteit van de service die u aan uw klanten verleent.

Door applicaties te monitoren en klantgedrag te bestuderen, kan AppDynamics APM de juiste mensen waarschuwen voor eventuele problemen met belangrijke zakelijke transacties, zoals een niet-werkende check out-link met impact op de omzet, of een langzame inlog pagina die de klantervaring schaadt. Met AppDynamics, worden organisaties real-time gewaarschuwd voor application performance issues, waardoor ze in staat zijn een probleem op te lossen voor het de bottom line van het bedrijf kan schaden.

Door gebruik te maken van de beschreven best practices, wordt u een expert in het optimaal gebruik maken van AppDynamics APM. U zult reputatieschade kunnen voorkomen en uw klanten voorzien van uitstekende dienstverlening.

 

Getting Started met AppDynamics APM

De volgende 7 stappen helpen u bij het vaststellen van best practices voor de APM-strategie, om nieuwe service-levels voor uw applicaties te bereiken, onderhouden en initiëren.

  • Maak een APM Strategie Document
  • Creëer een interne APM Wiki
  • Scheid het Signaal van de Ruis
  • Definieer Key Performance Indicators (KPIs)
  • Stel “Health”- richtlijnen op
  • Creëer Dashboard Visualisaties
  • Automatiseer Alles

 

Deze stappen zullen u en uw team helpen om een grote rol te spelen in de groei van uw organisatie. Immers, de kwaliteit, performance en business value van de applicaties die u maakt en beheert, zijn essentieel voor het succes van uw onderneming.

Vraag vandaag het e-book aan!

 

Februari 2018