SMT & FireEye: Email Security

 

Wat zijn de grootste uitdagingen op het gebied van email? Ooit afgevraagd hoe vaak impersonatie voorkomt van uw directieleden? En heeft u een idee wie er geïnteresseerd is in het verkrijgen van data uit uw organisatie? Of welke type email gerelateerde events u het meest onderzoekt?

 

Dit zijn allemaal legitieme vragen die iedereen die werkzaam is in Information Security zichzelf regelmatig zou moeten stellen. Om deze vragen te kunnen beantwoorden, heeft men op z’n minst behoefte aan een Email Security-oplossing die inzicht geeft in de dagelijkse gang van zaken. Een goede start hiervoor is het opzetten van een Information Security roadmap.

 

SMT en FireEye nodigen u graag uit voor een interactieve sessie over Email Security. Wij nemen u mee langs onze “Information Security Maturity Journey” met oplossingen en ondersteuning om uw eigen route te bepalen. Een belangrijk onderdeel daarvan is Email Security. Onze partner FireEye geeft uitgebreid uitleg over Email Business Compromise, Spear Phishing aanvallen en Ransomware. Samen reiken wij de juiste middelen aan om uw organisatie te beschermen tegen deze soorten aanvallen. Wij delen waardevolle informatie rondom Office 365 integraties en beantwoorden brandende vragen zoals; is uw omgeving voldoende beschermt tegen moderne aanvallen?

 

De agenda is als volgt:

09:30 – 10:00 ontvangst met koffie

10:00 – 10:30 SMT & Maturity Journey – Information Security

10:30 – 11:45 Presentatie Fire Eye Email Security – “It takes ONE”

11:45 – 12:00 Wrap-up

12:00 – 13:00 Vragen & lunch

 

Schrijf u hier in en mis het niet!