Moderniseer uw bestaande IT-omgeving met voorspellende analyses

 Nederlands 

IT-monitoring technologie maakt grote sprongen vooruit met dank aan machine learning en voorspellende analyses. Veel bedrijven leunen nog op een verouderde IT-oplossing en missen zoveel meer dan alleen een nieuw glimmend apparaat. De voordelen van de nieuwe IT-benadering worden dagelijks bewezen.

 

Splunk heeft een whitepaper gelanceerd – Modernize Your IT Monitoring with Predictive Analytics – om erachter te komen hoe een datagedreven voorspellende benadering van IT-monitoring organisaties in de wereld van de nieuwe IT introduceren. Het rapport geeft uitleg over het IT-Maturity Framework en geeft adviezen om naar een volgende level te gaan.

Hoe pakt u dat aan?

  • Haal data silos uit elkaar om zo de meeste waarde uit de data te halen zonder uitgebreide opschoning en voorbereiding.
  • Zorg voor overeenstemming tussen de IT-afdeling en business stakeholders.
  • Versnel het proces om knelpunten te identificeren en het uitvoeren van root-cause analysis, zodat problemen sneller worden opgelost en herhaling wordt voorkomen.

 

Download hier het whitepaper – Modernize Your IT Monitoring with Predictive Analytics – om uit te vinden waar uw organisatie zich bevindt op de IT Maturity Framework. Krijg tips om de volgende stap te zetten!