SMT gaat samenwerken met FireEye

Voor de uitbreiding van het security portfolio gaat SMT samenwerken met FireEye en hun Email Security oplossing. Een toegankelijke oplossing zoals Email Security zou onderdeel moeten zijn van de standaard beveiliging van iedere organisatie. Een niet-complexe oplossing die veel leed en geld bespaart, een volgende stap op weg naar Security Assurance

 

De producten van FireEye sluiten perfect aan bij het SMT-portfolio voor de verschillende maturity levels die wij hebben gedefinieerd voor onze klanten. De integratie met Splunk bestaat al lange tijd en wordt ook continue verder ontwikkeld. De service van mnemonic vormt daarbij een ideale combinatie met de oplossing van FireEye voor organisatie beveiliging.

 

Van FireEye’s Email Security is een on-premise versie beschikbaar waarbij een lokale server in het netwerk komt die alle e-mails scant. Er is ook een Cloud versie beschikbaar waarbij alle e-mails in de cloud voorbij de servers van FireEye moeten stromen.

 

Over FireEye

FireEye is een Security organisatie en sluit als schaalbare uitbreiding naadloos aan op de Security Operations van de klant. FireEye biedt een enkel platform welke innovatieve security technologieën combineert met nation-state grade threat intelligence  en consulting services.

Het team ontwikkelt oplossingen gebaseerd op kennis en ervaringen opgedaan aan de frontlinie van cyber aanvallen. De experts passen de opgedane vaardigheden toe op de technologie om zo de beste verdediging op te zetten tegen cyber criminaliteit.

Wilt u meer weten over FireEye’s Email Security, download dan hier Email Security: A Buyer’s Guide. Wilt u meer weten over de producten van FireEye of onze andere oplossingen? Neem dan contact op met onze experts.