SMT Klantendag – The Future of Data

Iedereen heeft het erover en iedereen weet dat het onvermijdelijk is. De digitale transformatie binnen organisaties is in volle gang, maar blijkt in realiteit meer obstakels te hebben dan verwacht. Tijdens de SMT Klantendag reiken wij u bruikbare tips en passende voorbeelden aan hoe anderen dit toepassen binnen hun organisatie. Een dag gevuld met praktische use cases van onze klanten, voor onze klanten.  Graag nodigen wij u uit op donderdag 5 september 2019 in het Evoluon te Eindhoven!

 

Tijdens de dag presenteert FrieslandCampina hoe zij met behulp van IT Operations de kwaliteit van hun eindproduct hebben verbeterd. Significante performance problemen werden inzichtelijk en konden zo worden opgelost ten behoeve van de business. Ook nemen wij u mee in de wereld van Augmented Reality. Met een app op uw telefoon kunt u real-time sensor data aflezen van apparaten en machines. U heeft zo direct inzicht in de performance en technische staat van uw machines, wat helpt bij het onderhoud en de optimalisatie van uw bedrijfsvoering.

Dr. Ir. B. Cappers, verbonden aan de Technische Universiteit in Eindhoven, geeft een masterclass over de intrinsieke waarde van data. Post Luxembourg detecteert telefoon fraude met behulp van Machine learning, wij vertellen u hoe. En een security-analist laat zien wat er allemaal gebeurt als er daadwerkelijk een security breach plaatsvindt. Hij geeft u een inkijkje in zijn werk en wat zich achter de schermen afspeelt op zo’n moment.

 

De dag wordt afgesloten met een borrel waar u ruim de gelegenheid heeft om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Reserveer uw plek via onderstaand formulier!

 

Wij zien u graag op donderdag 5 september 2019 in Eindhoven!

 

Het voorlopige programma is als volgt en zal de komende weken worden aangevuld:

09:30 10:00 Ontvangst
10:00 10:30 Keynote SMT
10:30 12:30 Klant cases
12:30 13:30 Lunch
13:30 16:00 Presentaties
16:00 16:15 Closing Keynote
16:15 17:30 Netwerkborrel

 

Ja, ik meld me aan voor de SMT Klantendag!