Splunk is wederom benoemd tot Leader in het Gartner SIEM Magic Quadrant!

 

Voor de zevende keer op rij is Splunk benoemd tot Leader in het Magic Quadrant for Security Information en Event Management (SIEM). Ze bereikten de hoogste positie voor de tweede keer op rij in “Ability to Execute”. Hun positie in het Leader kwadrant toont een sterke commitment naar klant successen en een continue innovatie process.

 

Negen jaar geleden heeft Splunk SIEM nieuw leven ingeblazen. Met een continue focus op innovatie hebben ze klanten geholpen hun Security aanpak te moderniseren door zich op te stellen als het security zenuwcentrum. Splunk verandert data in detectie en inzichten naar acties, over alle security use cases, teams en functies. Klanten gebruiken Splunk Enterprise Security en Splunk User Behaviour Analytics samen als een analyse gedreven SIEM zodat het Security Operations Center dreigingen kan detecteren, onderzoeken en actie op kan ondernemen.

 

Splunk beheerst de data, analyses en aanpak voor het SOC zodat security teams op het hoogste niveau kunnen functioneren. De Splunk Security Operations Suite levert samen het beste van het beste op het gebied van Operations, analyses en security logging en onderzoek producten.

 

Bent u klaar om starten met uw eerste SIEM of is uw huidige SIEM aan een up-grade toe? Neem contact met ons op en kom erachter hoe u voordeel kunt halen uit de Security oplossingen van Splunk.

 

Download hier uw versie van het rapport!