SMT & Studio Piraat ontvangen Corporate Design Award voor logo!

2017 heeft voor SMT in het teken gestaan van een metamorfose. Daar is veel tijd en energie in gestoken en op 4 september 2017 hebben we ons nieuwe logo en bijbehorende huisstijl onthuld. We zijn dan ook heel erg trots dat we met ons nieuwe logo en de vernieuwde visuele identiteit een Award of Excellence hebben gewonnen tijdens de 8e editie van de International Creative Media Awards.

Datapunten

Het logo viel in de prijzen doordat “het logo onmiddellijk duidelijk maakt dat SMT een data specialist is. De groene punten in het logo representeren afzonderlijke datapunten die alleen betekenis krijgen door ze op de juiste manier met elkaar te verbinden.” – aldus de jury.

Er hebben 376 publicaties vanuit 27 verschillende landen deelgenomen aan deze ICMA. De competitie bestaat sinds 2010 en heeft tot doel het uitwisselen van creatieve ideeën via een internationaal platform.

Studio Piraat

Het logo is ontworpen door Studio Piraat uit Den Haag. Studio Piraat is sinds 2002 een expert op het gebied van ontwerp en communicatie en bestaat uit ambitieuze en talentvolle creatieven, die zich onderscheiden in eenvoud, passie en plezier; verre van doorsnee. Snel, wendbaar en grensverleggend, maar ook nuchter en met oog voor het detail; dat bindt ons.

Wij feliciteren Studio Piraat met dit uitzonderlijke resultaat!