mnemonic wederom genoemd in Gartner rapport

Voor het derde jaar op rij wordt onze partner mnemonic genoemd als toonaangevende leverancier in het rapport van Gartner: “Market Guide for Managed Detection and Response Services”.

Om de security uitdagingen van vandaag de baas te kunnen blijven, moeten bedrijven verder kijken dan de traditionele Security Operations Centers. Een Managed Detection and Response service stelt bedrijven in staat om moderne online aanvallen te verslaan. Het biedt 24×7 risico monitoring, detectie en respons mogelijkheden door middel van een kant-en-klare oplossing.

Aan de basis van mnemonic’s oplossing ligt het zelfontwikkelde MSSP-platform genaamd Argus, een speciaal gebouwd ecosysteem om in sneltreinvaart veiligheidsrisico’s op grote schaal te detecteren, analyseren en erop te reageren. Argus levert een ecosysteem dat geavanceerde risico’s voorkomt, en is nodig om het totaalbeeld van bedreigingen helder te krijgen. Het beschermt klanten tegen geavanceerde en aanhoudende risico’s, zero day en specifieke aanvallen. Argus maakt gebruik van big data analytics, machine learning en een complex framework om events te verwerken.

Terwijl Managed Detection and Response de toekomst is van managed security, is mnemonic vandaag al zo ver!

Vraag het Gartner report aan en kom erachter of Managed Detection and Response Services passen binnen uw organisatie. Lees meer over mnemonic en Argus of neem contact op met onze specialisten.