Get the right APItude

Versnel innovatie zonder hoge investeringen 

De digitalisering zet in alle sectoren de klassieke businessmodellen onder druk. Dit biedt kansen voor bestaande partijen en nieuwe organisaties om te excelleren in uw sector.  Wat hebben de succesverhalen met elkaar gemeen? In ieder geval een goed bedachte API-strategie.

Met API’s effent u het pad voor integratie, betere user experience, efficiënte processen en nieuwe verdienmodellen. Samen met de betrokken afdelingen bepaalt u welke API’s worden gebouwd. De kansen liggen voor het oprapen, maar hoe leert u  denken in API’s? Laat u inspireren op Get the Right APItude!
Tijdens de verschillende sessies – op maat gesneden naar de specifieke behoefte in uw branche – leggen wij uit hoe API-data uw strategische beslissingen ondersteunt.

 

PSD2 en Open Banking zijn veelbesproken onderwerpen in de bankwereld. API Management geldt als dè oplossing om het succes waar te maken. Ontdek hoe een Europese top 10 bank Open Banking versnelt met API Management. Leer van hun ervaringen voor uw eigen API-programma.

 

Digitalisering raakt het businessmodel van verzekeraars ingrijpend. Met API Management versnelt en vereenvoudigt u uw digitale transformatie. Leer van de ervaringen van andere organisaties voor uw eigen API-programma.

 

Hernieuwbare energie, smart water, smart homes, AI en IoT hebben een enorme impact op de werking van energie- en waterbedrijven. Met API Management versnelt en vergemakkelijkt u deze omslag. Ontdek hoe een bekende energieleverancier API Management gebruikt. Leer van hun ervaringen voor uw eigen API-programma.

 

De digitale revolutie zorgt voor opschudding in de logistieke sector. API Management geldt als een van de beloften om nieuwe verdienmodellen en vergaande systeemintegratie te realiseren. Ontdek hoe een bekende pakketbezorger en een zeehaven hun transformatie versnellen. Leer van hun ervaringen voor uw eigen API-programma.

 

De digitale revolutie zet zich door in retail en groothandel. Bedrijven gebruiken API Management om de omnichannel customer experience te verbeteren. Ontdek de use case van een bekende groothandel en leer van hun ervaringen voor uw eigen API-programma.