Lex Crielaars presenteert tijdens TECH Talk in Amsterdam

Afgelopen donderdag heeft onze CTO Lex Crielaars inspirerende inzichten in Big Data gepresenteerd. Hij was uitgenodigd voor TECH Talk, een evenement voor de IT-community, een inspirerende bijeenkomst met geweldige sprekers en perfect om te netwerken.

 

Met zijn verhaal over “Operational intelligence in a Big Data world” gaf hij de aanwezigen een interactieve demonstratie over het scheppen van orde in chaos en het halen van informatie uit data.

Zowel Big Data als Machine Learning zijn bekende buzzwords de afgelopen jaren. Maar wat kan een bedrijf er nu echt mee doen? Lex demonstreerde welke inzichten een Big Data platform zoals Splunk te bieden heeft. Wat Machine Learning daar aan kan toevoegen en welke voordelen er zijn voor de dagelijkse gang van zaken bij een organisatie. Afwijkende verkeersopstoppingen? Is mijn vliegtuig of trein op tijd? Wanneer is de harde schijf vol en is deze laptop geïnfecteerd met een virus of niet? Deze vragen beantwoorden wij voor onze klanten met onze expertise en tools.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze specialisten.

Bekijk hier de video van de presentatie!