SMT en AppyThings lanceren ‘Digitale Turbomotor’

Zoetermeer – 13 juni 2018 – SMT en AppyThings lanceren vanaf vandaag in de Benelux een nieuwe dienst, de ‘Digitale Turbomotor’, om de digitalisering bij organisaties te versnellen en te versimpelen. Met de ‘Digitale Turbomotor’ kunnen organisaties flexibel data ontsluiten uit applicaties als API’s, terwijl het complete applicatielandschap met alle data op één centrale plek maximaal inzichtelijk is. In de ‘Digitale Turbomotor’ is een API Management platform geïntegreerd met het platform van Splunk. SMT en AppyThings regelen met één contract en één aanspreekpunt de licenties, inrichting en ontwikkeling van beide platformen, maar ook de monitoring & support van beide platformen. Zo versimpelen zij het proces van digitalisering voor uw organisatie.

 

De digitale transformatie gaat als een wervelwind door organisaties heen. Continu ontstaan er nieuwe technologieën, ontdekken we nieuwe toepassingen en moeten we ons aanpassen naar de spelregels die blijvend veranderen. Om relevant te blijven is het omarmen van DevOps, Security, Application Development & Business Analytics cruciaal, maar niet eenvoudig.

 

Een combinatie van partners met de juiste mix van aantoonbare ervaring, kennis en kunde helpt bij het versnellen van digitale transformatie. SMT en AppyThings hebben hun belangrijkste diensten gecombineerd in de ‘Digitale Turbomotor’, zodat organisaties met een gerust hart invulling kunnen geven aan hun digitale transformatie.

 

Over AppyThings

De focus bij AppyThings ligt op het creëren van waarde met API Management, Blockchain en integratie van Internet of Things. Use cases zijn: de migratie vergemakkelijken van on premise naar cloud, het IT-applicatielandschap meer Agile maken, personaliseren van de gebruikerservaring via alle kanalen en creëren van nieuwe verdienmodellen. AppyThings is een trotse partner van Apigee (Google), SAP en Microsoft. Sinds 2014 maakt AppyThings digitale transformatie waar voor talloze toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland. Bel of mail AppyThings gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Nieuwsgierig geworden naar wat SMT  of AppyThings voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met onze specialisten!