SMT feliciteert NXP!

NXP heeft de tweede plaats behaald bij het Boss of the SOC event op maandag 20 november 2017. Het team van 4 enthousiaste en gedreven security experts heeft de klus geklaard en de competitie grotendeels achter zich gehouden. Wij zijn trots partner te zijn van NXP!

Het evenement vond plaats op de dag voorafgaand aan SplunkLive! In Utrecht, een evenement voor (potentiƫle) klanten en partners om succesverhalen te delen en tips en best practices uit te wisselen.

Wat is “Boss of the SOC” of BOTS?

BOTS is een evenement georganiseerd door Splunk en wordt als volgt omschreven: “Een activiteit waar deelnemers met behulp van Splunk – en andere oplossingen – verschillende vragen beantwoorden over security incidenten die zijn voorgekomen in een realistisch maar fictieve bedrijfsomgeving.”

Tijdens het evenement nemen groepen van 4 mensen met hun uitstekende security vaardigheden het op tegen andere teams. Het doel is om een volledig forensisch onderzoek uit te voeren met realistische data. De dag daarna was het weer terug naar de realiteit en threat-hunting – dat doen waar ze goed in zijn.

 

Wilt u meer weten over deze prestatie of weten hoe SMT uw security afdeling kan ondersteunen? Neem contact op met ons voor meer informatie.