Splunk Insights for Infrastructure

Organisaties met cloud- en on-premise omgevingen staan voor veel uitdagingen bij het controleren en oplossen van problemen binnen hun IT-infrastructuur. De belangrijkste zijn de complexiteit, schaalgrootte en eisen voor een betere gebruikerservaring van de digitale bedrijfsapplicaties. Ook is er vaak weinig vertrouwen in hun eigen vermogen om met de problemen rond de IT-infrastructuur om te gaan.

 

Wilt u trends in de performance van de infrastructuur kunnen herkennen voordat deze problemen worden die u èn uw klanten raken? Bent u overweldigd doordat u te veel infrastructuur draaiende moet houden? Wilt u de controle behouden over zowel metrics als logs met één eenvoudig te beheren monitoring tool?

Probeer de nieuwe Splunk Insights for Infrastructure om te zien hoe u problemen snel kunt vinden en oplossen. Splunk Insights for Infrastructure is ontworpen voor:

  • Controleren en oplossen: combineer metrics en logs voor meer uitgebreide zichtbaarheid.
  • Geautomatiseerd onderzoek: vind en verhelp problemen sneller op basis van analyses.
  • Schaalbaarheid: voeg eenvoudig capaciteit toe om grotere omgevingen te managen of upgrade naar Splunk Enterprise.
  • Snel te installeren en biedt begeleide implementaties van metrics en log-verzamelingen. Deze zijn eenvoudig in te zetten, uit te voeren en te groeperen voor een snelle en eenvoudige analyse.

 

Bekijk hier een korte video-tour van de features en ga aan de slag met 200 GB aan gratis opslagruimte (dat zijn ongeveer 50 servers)! Download hier!