Aangenaam.

SMT maakt big data inzichtelijk

We geven onafhankelijk advies over de toepassing, mogelijkheden en strategische inzet van data voor uw organisatie. Waardevolle informatie uit uw diverse databronnen maken we zichtbaar in heldere dashboards. Zo heeft u altijd real-time toegang tot uw gegevens.

Jaren Splunk ervaring

145

Evenementen in 2018

71

Data Driven Decision Making

Data is de kern van uw bedrijfsvoering. Het helpt om cruciale vragen te beantwoorden, zoals het verhogen van de klanttevredenheid en het optimaliseren van processen. Dus is het zaak, om de data die u heeft te transformeren naar informatie waarmee u aan de slag kunt. SMT zorgt dat strategische beslissingen worden onderbouwd met data. Zodat deze worden genomen op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoelens of historie. Data analytics verschaft inzichten welke leiden tot gefundeerde beslissingen en innovaties ter verbetering van de bedrijfsvoering. De verkregen data en inzichten stellen organisaties in staat om hun bedrijfsstrategie nauwkeuriger te definiëren, de efficiëntie te vergroten en de concurrenten te overtreffen.

Proactieve businesspartner

SMT ondersteunt proactief bij het transformeren en vertalen van data naar informatie die waardevol is voor u als opdrachtgever. Altijd op een innovatieve en vooruitstrevende manier met up-to-date kennis. Onze technische experts bijten zich dan ook graag vast in complexe vraagstukken. Op het gebied van Big Data Analytics zijn wij de toonaangevende en strategische business partner voor grote organisaties in de Benelux.

Big data, big ambitions.

Door onze kennis continu op hoog niveau te houden en ons team aan experts flink uit te breiden gaan we de komende jaren voor een schaalvergroting van onze business en haar producten en diensten. Wij denken buiten de gebaande paden en in co-creatie met uw eigen specialisten. Om zo binnen uw organisatie bewustwording te creëren van de potentie van uw data en de waardevolle toepassing hiervan. Op de kenmerkende SMT manier: met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Het is onze ambitie om in 2020 alle grote organisaties in de Benelux te adviseren op het gebied van big data.

Waar wij voor staan

Wij stellen ons onafhankelijk van de vendoren op.

Wij faciliteren en denken mee met strategische vraagstukken.

Organisaties laten excelleren door data bruikbaar te maken.

Wij begeleiden en coachen de klant in de wereld van big data.

Laetitia

Kijken wat mogelijk is met uw data? Neem contact op met onze product specialisten.

Neem contact op

Graag kijken we samen met u in een vrijblijvende kennismaking naar wat data voor uw organisatie kan betekenen.

Werken bij SMT.

Bring it to the core

Voor ons groeiende team in Nederland, België en Luxemburg zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Voor onze verdere (internationale) vacatures verwijzen we je graag naar de vacature pagina van onze website. Mocht je interesse hebben om bij SMT te komen werken, maar er momenteel geen passende vacature vermeld staan, dan vernemen we dat eveneens graag. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of gebruik maken van ons algemene contactformulier.

Werken bij SMT