Any Data to Value

SMT ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie met onafhankelijk advies over de toepassing en strategische inzet van data. Waardevolle informatie uit verschillende databronnen maken wij real-time inzichtelijk en geeft u een solide fundament voor strategische beslissingen.

Onze technische experts bijten zich graag vast in complexe vraagstukken. Wij denken buiten de gebaande paden, samen met uw eigen specialisten. Zo creëren we binnen uw organisatie bewustwording van de potentie van uw data en de waardevolle toepassing hiervan.

Op de kenmerkende SMT manier: met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers.

SMT Enriched Data Analytics Platform®

Het SMT Enriched Data Analytics Platform® is een dataplatform uitgebreid met onze services, best-practices, SMT-apps en een ontwikkelplan. Zowel gestructureerde als ongestructureerde data van verschillende bronnen kunnen worden gekoppeld aan het platform. Door deze ruwe data te vertalen naar waardevolle informatie kunnen onze klanten data gedreven beslissingen nemen en krijgen zij 360o zicht op het bedrijf. Zo ondersteunen wij ook uw digitale transformatie.

SMT EDAP®
 

Data Driven Decision Making

Data is de kern van uw bedrijfsvoering. Het helpt om cruciale vragen te beantwoorden, zoals het verhogen van de klanttevredenheid en het optimaliseren van processen. Het is cruciaal om uw data te transformeren naar informatie waarmee u aan de slag kunt. SMT zorgt dat strategische beslissingen worden onderbouwd met data. Bekijk de video en zie hoe wij organisaties helpen bij hun digitale transformatie. We transform any data to value!

Digitale Transformatie

Ieder bedrijf beschikt over een schat aan data waarmee de bedrijfsvoering en IT inzichtelijk, meetbaar en controleerbaar worden gemaakt. De verkregen inzichten stellen organisaties in staat om hun bedrijfsstrategie nauwkeuriger te definiëren, de efficiëntie te verhogen en de concurrentie voor te blijven.
Bekijk onze infographic en ontdek hoe de digitale transformatie uw organisatie kan ondersteunen.

Download de infographic