Met Information Security naar Security Assurance

Information Security is de mate waarin u beveiligd bent tegen ongeautoriseerd gebruik van informatie en data. De drie belangrijkste uitgangspunten zijn de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van data. Hierbij draait het ook om de zekerheid die een organisatie zoekt, hoeveel risico men bereid is te nemen en in welke mate business relaties worden vertrouwd. Het gaat niet om investeringen in de hypes vanuit de markt, maar in het behalen van de security doelstellingen.

Het doel dat wordt nagestreefd is Security Assurance. Information Security versterkt de digitale weerbaarheid bij organisaties en vragen als “Waar staat u als organisatie en waar wilt u naar toe?” zijn hierbij essentieel. Hieronder valt een Security Maturity Assessment over 5 domeinen; business, people, process, technology & services. Wij helpen onze klanten om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Bij Information Security begeleiden we klanten in het traject richting Security Assurance. Welke stappen dient ment te nemen om te komen van de huidige naar de gewenste situatie.

Van initiële ad-hoc situaties waarbij security controles niet of nauwelijks zijn gedefinieerd tot volledig geautomatiseerde en georchestreerde controles van kritische risico indicatoren. Wij leveren een plan van aanpak met adviezen over diensten en producten welke u ondersteunen om doelstellingen te behalen.

Information Security is onderdeel van onze 360 graden view.

IT Operations

SMT ondersteunt organisaties om de IT dienstverlening en bijbehorende processen zo optimaal mogelijk in te regelen en hier maximaal grip op te hebben.

Over IT Operations

Business Analytics

SMT bundelt de kracht van data science, big data, statistiek, machine learning en wiskunde om resultaten te optimaliseren en strategische doelstellingen te verwezenlijken.

Over Business Analytics