Welkom.

Bring it
to the core

Wij zijn gedreven, gepassioneerd en op zoek naar nieuwe collega’s.

De wereld van Big Data Analytics is groeiende, en wij groeien mee. Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de mogelijkheden en toegevoegde waarde van Big Data voor hun organisatie. Ze willen op data gebaseerde beslissingen nemen en niet gokken. Of het nu is voor de IT-infrastructuur, beveiligings-vraagstukken of om de business een volgende boost te geven.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, je kansen grijpen in de wereld van Big Data en werken bij de specialist in de Benelux?

Kijk bij onze vacatures of jouw droombaan er tussen staat.

Consultant

Bekijk vacatureClose

Consultant

Ben jij een afgestudeerde IT’er? Wil jij werken binnen een team van specialisten op het gebied van Big Data Management-oplossingen? Wij zijn continu op zoek naar talenten en ervaren consultants voor ons groeiende team in België, Luxemburg en Nederland.

Over SMT

SMT ondersteunt bedrijven en organisaties proactief bij het vertalen en transformeren van data naar informatie die waardevol is voor de opdrachtgever. Wij leveren data value solutions en onze technische experts bijten zich graag vast in complexe vraagstukken. Op het gebied van Big Data Analytics zijn wij dan ook de toonaangevende en strategische business partner voor grote organisaties.

Met vestigingen in Zoetermeer (NL) en Zaventem (BE) zijn wij actief in de gehele Benelux.


Over de baan

Als consultant zit je een groot deel van de tijd, voor kort- of langlopende projecten, bij de klant op locatie en ondersteun je hem bij het implementeren en onderhouden van de door SMT geleverde Big Data oplossingen. Je maakt gebruik van eerdere ervaringen, deelt best practices en creëert innovatieve oplossingen voor de klant om de waarde van onze oplossingen te maximaliseren. In samenwerking met de klant pak je specifieke problemen aan in een diversiteit van use-cases. Bovendien bereid je de klant zodanig voor dat hij in staat is om zelfstandig met de omgeving te kunnen werken.

Een consultant levert ook pre-sales ondersteuning voor de producten in het SMT-portfolio door middel van presentaties en live demonstraties aan (potentiële) klanten.

Waar wij naar op zoek zijn

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma op het gebied van IT en bij voorkeur heb je al ervaring op het gebied van technische consultancy of big data analytics. Natuurlijk ben je in staat om snel complexe materie tot je te nemen en te begrijpen hoe dit in relatie staat tot de operatie van de klant.

Jij bent breed inzetbaar voor opdrachten waarin actuele ontwikkelingen in de IT zoals IT Operations Analytics, Security, Business Analytics of IoT centraal staan, en je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je bent een expert op het gebied van Scripting, Linux, Windows en IT-infrastructuren.
 • Je bent bekend met projectmethodieken als Scrum en PRINCE2.
 • Je hebt een gezonde drive en ambitie.
 • Je voelt je thuis in een team en vindt het leuk om kennis te delen.
 • Je bent gepassioneerd met je werk bezig.

Wat SMT jou te bieden heeft

Werken bij SMT betekent werken bij de toonaangevende big data expert in de Benelux. De projecten waar wij aan werken zijn uitdagend en vaak bij grote en internationale klanten met complexe omgevingen. Je krijgt een baan met verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien. Daarom stimuleren wij je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard krijg je bij SMT een uitstekend salaris en alle zaken die je nodig hebt, zoals een auto, laptop en telefoon om je vak uit te oefenen.

Contact

Durf jij de uitdaging aan? Bel ons op 088-018 4100 of mail je CV en motivatie naar vacatures@smtware.com.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Account Manager

Bekijk vacatureClose

Account Manager

Om ons snel groeiende team te versterken, zijn we op zoek naar een (Sr.) Account Manager voor de Nederlandse markt.

De functie

Als Account Manager bij SMT ben je verantwoordelijk voor:

 • Het adviseren van klanten met betrekking tot de totaaloplossing van SMT (softwarelicenties, support, consultancy en training).
 • Het vertalen van de behoefte van de klant in constructieve oplossingen, je bent de gesprekspartner voor de beslisser.
 • Het beheren van de klantenportefeuille in de breedste zin des woords (relatiebeheer).
 • Proactief acquisitie plegen, actief kunnen herkennen en begeleiden van sales opportunities, bijhouden van alle klant- en opportunity gegevens (in de database), aannemen en maken van offertes, opvolgen van leads etc..

Vereiste vaardigheden

SMT is op zoek naar een gedreven (Sr.) Account Manager met de volgende kwaliteiten:

 • HBO / Universitair niveau (door opleiding of werkervaring);
 • Goede tot uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel geschreven als gesproken;
 • Een commerciële drive met een technische achtergrond;
 • Kennis van sales technieken en methodieken;
 • Zelfstandig en resultaatgericht;
 • Ervaring met de verkoop van complexe software oplossingen bij grote organisaties en overheidsorganisaties;
 • Kennis van ICT-beheer concepten en oplossingen is een pré.

Ons aanbod

Een baan met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken voor de nummer één partner van Splunk in EMEA met diverse grote en internationale klanten. Je kunt rekenen op een motiverend salaris en zaken als een lease auto, laptop, mobiele telefoon en een bonus. SMT zal daarnaast investeren in je opleiding en training.

Ben jij de ideale kandidaat om ons team te versterken? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie naar vacatures@smtware.com of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via: +31 (0)88 018 4100.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Product Developer

Bekijk vacatureClose

Product Developer

SMT is gespecialiseerd in Management Software met een bewezen track record van het dienen van de meest veeleisende nationale en internationale klanten. Ons doel is om onze klanten continu te steunen om controle te houden over hun steeds complexer en steeds groeiende ICT-infrastructuur en applicaties, en hun operationele kosten te verlagen. Om dit doel te bereiken, bieden wij ‘best of breed’ software-oplossingen, ondersteund door zeer bekwame en gemotiveerde consultants en architecten met excellente know how en vaardigheden. Met een dedicated team van developer(s) in dienst bij SMT is het mogelijk om continue voortgang te leveren op een reeks aan producten onder de vlag van SMT. Wij hebben vestigingen in Zoetermeer (NL) en Zaventem (BE).

De functie

Als Product Developer help je bij het ontwikkelen van applicaties en integraties bovenop ons Big Data platform. Je werkt zowel bij klanten voor het vervullen van specifieke behoeften alsook meewerken aan de interne productportfolio van SMT zelf. Hierbij krijg jij als developer veel ruimte en denk je op een creatieve en innovatieve manier mee.

Vereiste vaardigheden

We zijn op zoek naar een enthousiaste product developer met de volgende eigenschappen:

 • Een afgeronde HBO opleiding in Software Development.
 • 2-4 jaar werkervaring in Software Development.
 • Ervaring op het gebied van Python, Javascript, D3.js en CSS is een pré.
 • Bekend met methodieken als Scrum/Agile.
 • Communicatief vaardig
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels
 • Hulpvaardig en klantvriendelijk 
 • Nieuwsgierig, high energy en een heldere denker
 • Creatief, flexibel en probleemoplosser
 • Interesse in operational intelligence software zoals Splunk

Ons aanbod

Naast een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenverzekering, een bedrijfswagen , een laptop en een Iphone, biedt SMT een uitdagende positie en de mogelijkheid om naar keuze nieuwe technologieën te testen en eigen projecten te ontwikkelen. De functie is uitdagend en kent veel groeimogelijkheden in een jong en dynamisch team. Wij investeren graag in jouw opleiding, zodat jij een professionele vakspecialist en trusted advisor voor onze klanten kunt worden.

Ben jij de perfecte kandidaat om ons team te versterken? Stuur je CV en motivatie naar vacatures@smtware.comMocht je nog vragen hebben over de functie, dan kun je ook contact met Lex Crielaars op +31 (0)88 018 4100.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Niet gevonden?

Stuur ons een open sollicitatie, we zijn benieuwd naar je motivatie!

Mail naar vacatures@smtware.com.

Waarom werken bij SMT?

1

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

2

Big Data specialist

3

Inspirerende werkomgeving

4

Groeiende organisatie

5

Gedreven en ambitieuze collega's

6

Grote internationale klanten

Veronique

Vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op

Wil je jezelf verder ontwikkelen, je kansen grijpen in de wereld van Big Data en werken bij de specialist in de Benelux?