Any Data to Value

Wij zijn gedreven, gepassioneerd en op zoek naar nieuwe collega’s!

 

De wereld van data analytics is groeiende, en wij groeien mee. Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de mogelijkheden en toegevoegde waarde van data voor hun organisatie. Ze willen op data gebaseerde beslissingen nemen en niet gokken. Of het nu is voor de IT-infrastructuur, beveiligingsvraagstukken of om de business een volgende boost te geven.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, je kansen grijpen in de wereld van data en werken bij de data expert in de Benelux?

 

Kijk hieronder of jouw droombaan er tussenstaat!

Technisch Consultant

Bekijk vacatureClose

Technisch Consultant

Ben jij een afgestudeerde IT’er? Wil je werken binnen een team van specialisten op het gebied van Data en hiermee klant uitdagingen oplossing binnen IT operations, IT security en/of IT Analytics? Wij zijn continu op zoek naar jonge talenten of ervaren consultants voor ons groeiende team in België, Luxemburg en Nederland.

 

Over SMT

SMT ondersteunt bedrijven en organisaties proactief bij het vertalen en transformeren van data naar informatie die waardevol is voor de opdrachtgever. Wij leveren data value solutions op basis van ons Enriched Data Analytics Platform (EDAP) en onze technische experts bijten zich graag vast in complexe vraagstukken. Op het gebied van Big Data Analytics zijn wij dan ook de toonaangevende en strategische business partner voor grote organisaties.

Met vestigingen in Zoetermeer (NL) en Machelen (BE) zijn wij actief in de gehele Benelux.

Over de baan

Als consultant zit je een groot deel van de tijd, voor kort- of langlopende projecten, bij de klant op locatie en ondersteun je hem bij het implementeren en onderhouden van de door SMT geleverde EDAP en andere SMT oplossingen. Je maakt gebruik van eerdere ervaringen, deelt best practices en creëert innovatieve oplossingen voor de klant om de waarde van onze oplossingen te maximaliseren. In samenwerking met de klant pak je specifieke problemen aan in een diversiteit van use-cases. Bovendien bereid je de klant zodanig voor dat hij in staat is om zelfstandig met de omgeving te kunnen werken.

Een consultant levert ook pre-sales ondersteuning voor de oplossingen in het SMT-portfolio door middel van presentaties en live demonstraties aan (potentiële) klanten.

Waar wij naar op zoek zijn

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma op het gebied van IT en bij voorkeur heb je al ervaring op het gebied van technische consultancy of big data analytics. Je bent in staat om snel complexe materie tot je te nemen en te begrijpen hoe dit in relatie staat tot de operatie van de klant.

Jij bent breed inzetbaar voor opdrachten waarin actuele ontwikkelingen in de IT zoals IT Operations Analytics, IT Security Analytics, Business Analytics of IoT centraal staan, en je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je hebt een gezonde drive en ambitie.
 • Je voelt je thuis in een team en vindt het leuk om kennis te delen.
 • Je bent gepassioneerd met je werk bezig.
 • Je bent een ster op het gebied van Scripting, Linux, Windows.
 • Achtergrond in IT infrastructuren, IT Security of Analytics.
 • Je bent bekend met projectmethodieken als Scrum.

Wat SMT jou te bieden heeft

Werken bij SMT betekent werken bij de toonaangevende big data expert in de Benelux. Onze projecten zijn uitdagend en vaak bij grote en internationale klanten met complexe omgevingen. Je krijgt een baan met verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien. Daarom stimuleren wij je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard krijg je bij SMT een uitstekend salaris en alle zaken die je nodig hebt, zoals een auto, laptop en telefoon om je vak uit te oefenen.

Contact

Durf jij de uitdaging aan? Bel ons op 088-018 4100 of mail je CV en motivatie naar vacatures@smtware.com.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Trainee Technical Consultant

Bekijk vacatureClose

Trainee Technical Consultant

Ben je net afgestudeerd en ben je gek op IT & big data? Wij zoeken starters die verder willen komen!

Als Trainee Consultant word je in een jaar klaargestoomd tot junior Technical Consultant bij SMT. Het traineeship start met twee maanden opleiding op het gebied van Splunk, het Big Data platform. Na de opleidingsperiode ga je, samen met Technical Consultants van SMT, mee naar de klant om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. Gedurende het eerste jaar zijn er regelmatig feedback momenten en trainingsdagen om je zo goed mogelijk te helpen bij je persoonlijke en technische ontwikkeling.  

 

Na een jaar krijg je een vast contract aangeboden en ga je zelfstandig aan de slag. Je werkt alleen of met SMT-collega’s op locatie bij de klant aan hun Big Data omgeving. Je ondersteunt bij het implementeren en onderhouden van het platform en andere door SMT geleverde oplossingen. In samenwerking met de klant pak je specifieke problemen aan, deel je best practices en creëer je innovatieve oplossingen in hun omgeving. Je helpt bij het technisch beheer, programmeert binnen de software en helpt de klant bij het behalen van hun (IT-) doelstellingen. 

Wat zoeken wij?

SMT is op zoek naar enthousiaste starters die graag aan de slag gaan als Trainee Consultant en willen doorgroeien tot Big Data specialist. Via de SMT academy krijg je de kans jezelf in deze rol te ontwikkelen.

 • Je hebt een relevante HBO of WO-opleiding afgerond.
 • Je hebt ervaring met programmeertalen, zoals Python.
 • Je bent enthousiast van IT en hebt kennis van Linux-gebaseerde omgevingen.
 • Je wordt blij van Big Data!

Wat bieden wij?

SMT biedt een inspirerende, professionele en persoonlijke werkomgeving, met een enthousiast team van collega’s. En verder: 

 • Een 1-jarig traineeship (contract) met doorstroom mogelijkheid binnen SMT.
 • Persoonlijke ontwikkeling, uitbreiding van kennis en begeleiding van ervaren IT Consultants.
 • Alle benodigde trainingen en certificeringen van software in ons portfolio.
 • Ervaring opdoen bij grote organisaties in de commerciële en non-profit sector.
 • Laptop en telefoon, ook voor privé gebruik.
 • Reiskosten of een OV kostenvergoeding, bij een vast contract krijg je een leaseauto.
 • 26 Vakantiedagen.
 • Uitstekende pensioenregeling en een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Leuke informele cultuur met o.a. vrijdagmiddagborrel, personeelsuitjes en LAN Parties.

Ben jij de ideale kandidaat om ons team te versterken? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie naar vacatures@smtware.com of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via: +31 (0)88 018 4100.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Consultant Managed Service

Bekijk vacatureClose

Consultant Managed Service

Wil je helpen om data om te zetten in waarde? Wil je werken binnen een team van specialisten op het gebied van data en hiermee de omgeving van de klant beheren? Wij zijn continu op zoek naar jonge of ervaren talenten voor ons groeiende Managed Service team in Nederland.

 

Waarom SMT? 

 

SMT ondersteunt bedrijven en organisaties proactief bij het vertalen en transformeren van data naar informatie die waardevol is. Wij leveren waardevolle data oplossingen op basis van ons Enriched Data Analytics Platform® (SMT EDAP®) en onze technische experts bijten zich graag vast in complexe vraagstukken. Met vestigingen in Zoetermeer (NL) en Machelen (BE) zijn wij actief in de gehele Benelux.

 

Werken bij SMT betekent werken bij de toonaangevende big data expert. Wij werken met geweldige oplossingen zoals Splunk, Cribl en Weaviate. SMT is de Splunk Elite Partner in de Benelux en de enige gecertificeerde trainingspartner in Europa. 

 

Onze projecten zijn uitdagend en vaak bij grote en internationale klanten met complexe omgevingen. Je krijgt een baan met verantwoordelijkheid en de kans om door te groeien. Daarom stimuleren wij je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over de baan

Als onderdeel van het Managed Services team ben je verantwoordelijk voor meerdere IT-omgevingen bij onze klanten en los je zelfstandig functionele en technische problemen op. Ook ondersteunt je klanten bij het onderhouden van het SMT EDAP® en andere SMT oplossingen, vanuit huis, ons kantoor en op sommige momenten op locatie bij de klant zelf.

Waar wij naar op zoek zijn

SMT zoekt enthousiaste data experts om het Managed Service team te versterken. Herken jij jezelf? 

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond.
 • Je hebt al minimaal een jaar ervaring op het gebied van technisch beheer, netwerkinfrastructuren of Information Security. 
 • Je bent in staat om snel complexe materie tot je te nemen en te begrijpen hoe dit in relatie staat tot de operatie van de klant.
 • Je hebt een gezonde drive en ambitie.
 • Je voelt je thuis in een team en vindt het leuk om kennis te delen.
 • Je bent gepassioneerd met je werk bezig.
 • Je bent een ster op het gebied van Scripting, Linux en Windows.
 • Je bent bekend met project methodieken als Scrum.

Wat SMT jou te bieden heeft

SMT biedt een inspirerende, professionele en persoonlijke werkomgeving, met een enthousiast team van collega’s. En verder: 

 

 • Een vast contract en een passend salaris
 • Persoonlijke ontwikkeling, uitbreiding van kennis en begeleiding van ervaren IT Consultants
 • Studiebudget voor al jouw benodigde trainingen en certificeringen van software in ons portfolio
 • Werken voor grote organisaties in de commerciële en non-profit sector.
 • Laptop en telefoon naar keuze, ook voor privé gebruik. 
 • Reiskosten of een OV kostenvergoeding
 • 26 Vakantiedagen
 • Uitstekende pensioenregeling en een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Een  informele werkomgeving met o.a. vrijdagmiddagborrel, personeelsuitjes en LAN Parties.

Contact

Ben jij de ideale kandidaat om ons team te versterken en durf jij de uitdaging aan? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie naar vacatures@smtware.com of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via: +31 (0)88 018 4100.

 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Security Expert

Bekijk vacatureClose

Security Expert

Wil je helpen om data om te zetten in waarde? Wil je werken binnen een team van specialisten op het gebied van security? Wij zijn continu op zoek naar jonge of ervaren talenten voor ons groeiende Security team!

 

Waarom SMT? 

 

SMT ondersteunt bedrijven en organisaties proactief bij het vertalen en transformeren van data naar informatie die waardevol is. Wij leveren waardevolle data oplossingen op basis van ons SMT Enriched Data Analytics Platform® (SMT EDAP®) en onze technische experts bijten zich graag vast in complexe vraagstukken. Met vestigingen in Zoetermeer (NL) en Machelen (BE) zijn wij actief in de gehele Benelux.

 

Werken bij SMT betekent werken bij de toonaangevende data expert. Onze projecten zijn uitdagend en vaak bij grote en internationale klanten met complexe omgevingen. Je krijgt een baan met verantwoordelijkheid en de kans om door te groeien. Daarom stimuleren wij je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Over de baan

Als Security Expert zit je voor kort- of langlopende projecten bij de klant op locatie en ondersteun je hem bij het implementeren en onderhouden van het SMT EDAP® en toegevoegde oplossingen. Je maakt gebruik van eerdere ervaringen, deelt best practices en creëert innovatieve oplossingen voor de klant om de waarde van onze oplossingen te maximaliseren. In samenwerking met de klant pak je specifieke problemen rondom Information Security aan. Je ondersteunt ook het sales team met presentaties bij klanten en prospects binnen jouw expertise.

Waar wij naar op zoek zijn

SMT is op zoek naar enthousiastelingen om het Security team te komen versterken. Herken jij jezelf? 

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond.
 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring op het gebied van Information Security. 
 • Je bent in het bezit van relevante certificeringen bijv. Splunk Phantom Certified Admin, CISSP, CISA, CISM, MSCE Cloud Platform & Infrastructure.
 • Je bent in staat om snel complexe materie tot je te nemen en te begrijpen hoe dit in relatie staat tot de omgeving van de klant.
 • Je hebt een gezonde drive en ambitie.
 • Je kennis hebt van logging and monitoring, SIEM en network security.
 • Je voelt je thuis in een team en vindt het leuk om kennis te delen.
 • Je bent gepassioneerd met je werk bezig.
 • Je bent een ster op het gebied van Scripting, Linux en Windows.
 • Je bent bekend met project methodieken als Scrum.

Wat SMT jou te bieden heeft

SMT biedt een inspirerende, professionele en persoonlijke werkomgeving, met een enthousiast team van collega’s. En verder: 

 • Een vast contract en een goed salaris.
 • Persoonlijke ontwikkeling, uitbreiding van kennis en kennisdeling met anderen ervaren Security Specialisten.
 • Studiebudget voor al jouw benodigde trainingen en certificeringen van software in ons portfolio.
 • Ervaring opdoen bij grote organisaties in de commerciële en non-profit sector.
 • Laptop en telefoon naar keuze, ook voor privé gebruik.
 • Leaseauto
 • 26 Vakantiedagen.
 • Uitstekende pensioenregeling en een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Leuke informele cultuur met o.a. vrijdagmiddagborrel, personeelsuitjes en LAN Parties.

 

Contact

Ben jij de ideale kandidaat om ons team te versterken en durf jij de uitdaging aan? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie naar vacatures@smtware.com of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via: +31 (0)88 018 4100.

 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Niet gevonden?

Stuur ons een open sollicitatie, we zijn benieuwd naar je motivatie!

Mail naar vacatures@smtware.com.

Waarom werken bij SMT?

1

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

2

Big Data specialist

3

Inspirerende werkomgeving

4

Groeiende organisatie

5

Gedreven en ambitieuze collega's

6

Grote internationale klanten

Maxime

Vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op

Wil je jezelf verder ontwikkelen, je kansen grijpen in de wereld van Big Data en werken bij de specialist in de Benelux?