Welkom.

Bring it
to the core

Wij zijn gedreven, gepassioneerd en op zoek naar nieuwe collega’s.

De wereld van Big Data Analytics is groeiende, en wij groeien mee. Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de mogelijkheden en toegevoegde waarde van Big Data voor hun organisatie. Ze willen op data gebaseerde beslissingen nemen en niet gokken. Of het nu is voor de IT-infrastructuur, beveiligings-vraagstukken of om de business een volgende boost te geven.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, je kansen grijpen in de wereld van Big Data en werken bij de specialist in de Benelux?

Kijk bij onze vacatures of jouw droombaan er tussen staat.

Technisch Consultant

Bekijk vacatureClose

Technisch Consultant

Ben jij een afgestudeerde IT’er? Wil je werken binnen een team van specialisten op het gebied van Data en hiermee klant uitdagingen oplossing binnen IT operations, IT security en/of IT Analytics? Wij zijn continu op zoek naar jonge talenten of ervaren consultants voor ons groeiende team in België, Luxemburg en Nederland.

 

Over SMT

SMT ondersteunt bedrijven en organisaties proactief bij het vertalen en transformeren van data naar informatie die waardevol is voor de opdrachtgever. Wij leveren data value solutions op basis van ons Enrichted Data Analystics Platform (EDAP) en onze technische experts bijten zich graag vast in complexe vraagstukken. Op het gebied van Big Data Analytics zijn wij dan ook de toonaangevende en strategische business partner voor grote organisaties.

Met vestigingen in Zoetermeer (NL) en Zaventem (BE) acteren wij in de gehele Benelux.

Over de baan

Als consultant zit je een groot deel van de tijd, voor kort- of langlopende projecten, bij de klant op locatie en ondersteun je hem bij het implementeren en onderhouden van de door SMT geleverde EDAP en andere SMT oplossingen. Je maakt gebruik van eerdere ervaringen, deelt best practices en creëert innovatieve oplossingen voor de klant om de waarde van onze oplossingen te maximaliseren. In samenwerking met de klant pak je specifieke problemen aan in een diversiteit van use-cases. Bovendien bereid je de klant zodanig voor dat hij in staat is om zelfstandig met de omgeving te kunnen werken.

Een consultant levert ook pre-sales ondersteuning voor de oplossingen in het SMT-portfolio door middel van presentaties en live demonstraties aan (potentiële) klanten.

Waar wij naar op zoek zijn

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma op het gebied van IT en bij voorkeur heb je al ervaring op het gebied van technische consultancy of big data analytics. Je bent, in staat om snel complexe materie tot je te nemen en te begrijpen hoe dit in relatie staat tot de operatie van de klant.

Jij bent breed inzetbaar voor opdrachten waarin actuele ontwikkelingen in de IT zoals IT Operations Analytics, IT Security Analytics, Business Analytics of IoT centraal staan, en je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een gezonde drive en ambitie.
  • Je voelt je thuis in een team en vindt het leuk om kennis te delen.
  • Je bent gepassioneerd met je werk bezig.
  • Je bent een ster op het gebied van Scripting, Linux, Windows.
  • Achtergrond in IT infrastructuren, IT Security of Analytics.
  • Je bent bekend met projectmethodieken als Scrum.

Wat SMT jou te bieden heeft

Werken bij SMT betekent werken bij de toonaangevende big data expert in de Benelux. De projecten waar wij aan werken zijn uitdagend en vaak bij grote en internationale klanten met complexe omgevingen. Je krijgt een baan met verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien. Daarom stimuleren wij je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard krijg je bij SMT een uitstekend salaris en alle zaken die je nodig hebt, zoals een auto, laptop en telefoon om je vak uit te oefenen.

Contact

Durf jij de uitdaging aan? Bel ons op 088-018 4100 of mail je CV en motivatie naar vacatures@smtware.com.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure raadplegen we mogelijk je publiek beschikbare informatie op internet, zoals bijvoorbeeld je social media accounts op LinkedIn en Facebook. Met het versturen van je sollicitatie ga je hiermee akkoord.

Niet gevonden?

Stuur ons een open sollicitatie, we zijn benieuwd naar je motivatie!

Mail naar vacatures@smtware.com.

Waarom werken bij SMT?

1

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

2

Big Data specialist

3

Inspirerende werkomgeving

4

Groeiende organisatie

5

Gedreven en ambitieuze collega's

6

Grote internationale klanten

Lex Crielaars

Vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op

Wil je jezelf verder ontwikkelen, je kansen grijpen in de wereld van Big Data en werken bij de specialist in de Benelux?